Brasserie-restaurant

Bekijk hier onze maaltijden

Menu a la carte

Voorgerechten

Pastinaaksoep met zalmsnippers

5,8

Bosduiffilet met bospaddenstoelen

15

Pasta

Tagliatelle met kip, pompoen & tomaat

18

pasta met spek, boszwammen & parmezaanse kaas

19

Hoofdgerechten

Gebakken zeewolffilet met butternutpompoen & pastinaak

27

patrijsfilet met herfstgarnituur & portosaus

27,3

Hertenkalffilet met najaarsgroenten & veenbessensaus

30,8

Wildstoverij van hert & everzwijn

24,2

Dessert

Kaastaart met woudvruchten & speculoos

7,5

Salade

Slaatje met scampi, walnoten & gebakken pompoen

18

Slaatje met tomaat & grijze garnalen

1 stuk
19,50

Slaatje met tomaat & grijze garnalen

2 stuks
22,00

Vegetarisch

stoofpotje van pompoen, wortel, zoete aardappel & rijst

16,5

Verwen iemand met een cadeaubon

Bestel cadeaubon